ΕΛΙΕΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ Α.Ε.

Πράσινη Ελιά Χαλκιδική - Σιθωνία

Η εταιρεία ΕΛΙΕΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ Α.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1997 από τον Χρήστο και τον Φιλώτα Ανέγρονο, με έδρα την Ορμύλια Χαλκιδικής και δραστηριοποιείται στον τομέα της επεξεργασίας και εμπορίας της Πράσινης Ελιάς Χαλκιδικής και των προϊόντων της.Με γνώμονα πάντα τον σεβασμό στους καρπούς της ελληνικής γης, την καλή συνεργασία με τους παραγωγούς ελιάς, τις παραδοσιακές μεθόδους επεξεργασίας αλλά και την ανανέωση με σύγχρονες τεχνολογίες, παράγουμε προϊόντα σταθερής ποιότητας με εξαιρετική γεύση. Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 27,5 στρεμμάτων, εκ των οποίων κτιριακές 2.200 τ.μ., στο κέντρο παραγωγής της Πράσινης Ελιάς Χαλκιδικής, στην Ορμύλια, μετά από συνεχείς επεκτάσεις η δυναμικότητα των δεξαμενών μας ξεπέρασε τους 3.000 τόνους.

 

 

 

 Ελιές Σιθωνίας - Χαλκιδική

Παράγουμε Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής σε άλμη Ολόκληρες, Εκπυρηνωμένες, Γεμιστές με Πάστα Πιπεριάς, κομμένες σε Ροδέλα και γεμιστές στο χέρι με Αμύγδαλο, Πιπεριά Φλωρίνης και Σκόρδο. Επίσης παράγουμε Φυσικές Ελιές Ολόκληρες και Εκπυρηνωμένες. Συσκευάζουμε σε πλαστικά βαρέλια 120-150kg και σε λευκοσιδηρά δοχεία 10 και 13kg.

Καθώς κύριο μέλημα μας αποτελεί η τήρηση των κανόνων υγιεινής και η διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας των προϊόντων μας, η εταιρεία μας διαθέτει τα πιστοποιητικά International Featured Standards IFS, Certificate of Conformity BRC και ISO 22000:2005. Επίσης, το προϊόν μας έχει κατοχυρωθεί ως ΠΟΠ από το 2012. Η διαδικασία επεξεργασίας των προϊόντων γίνεται πάντα με τρόπους φιλικούς προς το περιβάλλον.

Ο κύριος όγκος της παραγωγής μας εξάγεται σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Βασικός μας σκοπός είναι η συνεχής βελτίωση, η καινοτομία και ο εκσυγχρονισμός της επιχείρησης καθώς και η επέκταση μας σε νέες αγορές.